Met wie regelt u wat?

De afdeling Burgerzaken van de gemeente Breda is verantwoordelijk voor alle formele zaken rond het burgerlijk huwelijk, zoals de administratieve afhandeling, de ambtenaar van de burgerlijke stand en de toestemming om te trouwen op Bouvigne.

Niet uit Breda

Wanneer u zelf niet uit de gemeente Breda komt, neemt u eerst contact op met uw eigen gemeente. Daarna regelt u met de gemeente Breda de toestemming om in kasteel Bouvigne te mogen trouwen.

Reserveren bij het waterschap

Om te kunnen trouwen in kasteel Bouvigne moet u de trouwzaal van uw keuze reserveren bij het waterschap. U ontvangt dan een brief met een formulier. Daarmee kunt u een optie nemen op een trouwzaal. Dit formulier neemt u eerst ingevuld en ondertekend mee naar de gemeente Breda. Die ondertekent het formulier en/of zet er een stempel op. Als het waterschap het volledig ingevulde formulier en de betaling van u heeft ontvangen, wordt de trouwzaal definitief voor u gereserveerd.

Natuurlijk kunt u het kasteel van tevoren een keer komen bekijken. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken via T 076 564 10 00.